Maa- ilma-vesi ja ilma-lämpöpumput, sekä aurinkojärjestelmät E-P:n Lämpötekniikalta

E-P:n Lämpötekniikka on erikoistunut taloudellisten lämmitys- sekä jäähdytysratkaisujen myyntiin, asennukseen ja huoltoon. Tuotteitamme ovat ilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput, maalämpöpumput, varaajat, aurinkokeräimet, käyttövesilämpöpumput, öljypoltinhuollot, lv-asennukset sekä lämpökuvaus ja energiatodistukset.

Yrityksellämme on TUKESin myöntämä kylmälaiteliike todistus sekä lupa tehdä S3-ryhmän sähköasennustöitä.

Tutustu lämpöpumppumalleihimme sekä muihin tuotteisiimme ja palveluihimme sivuillamme ja varaa ilmainen suunnittelukäynti, niin kartoitetaan tarpeesi.

Ilma-vesilämpöpumppu soveltuu saneerauskohteisiin vanhan lämmitysjärjestelmän täydentäjäksi tai korvaajaksi. Yleisemmin ilma-vesi-järjestelmä asennetaan nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle. Pienen kokonsa vuoksi ilma-vesilämpöpumppu voidaan asentaa olemassa olevan järjestelmän rinnalle ilman teknisen tilan suurempia uudelleen järjestelyjä. Pieni koko ja helppo asennus tekee ilma-vesilämpöpumpusta kannattavan valinnan erityisesti vanhoihin taloihin. Ilma-vesi-järjestelmä on erinomainen vaihtoehto öljy- puu- tai sähkökattilan tai varaajan rinnalle edulliseksi lämmön lähteeksi.

 

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>