Ilma-vesilämpöpumppu Stokerin tai puukattilan rinnalle

Ilma-vesilämpöpumppu on loistava ratkaisu stokeri- tai puukattilan rinnalle. Ilma-vesilämpöpumpulla voidaan lämmittää käyttövesi ja lämmitysverkon vesi edullisesti silloin kun tehon tarve on vähäisempi. Antaa myös huolettoman vapauden puu- tai stokerikattilan hoidosta keväästä syksyyn. Stokerin takapalovaarahan on myös suurimmillaan kun kulutus on vähäisintä. Ilma-vesilämpöpumppulla voidaan kattaa jopa lähes sata prosenttia vuotuisesta tehon tarpeesta ja paljon kaukolämpöäkin edullisemmin. Kovimmat pakkaset ja muut huippukulutukset voidaan edelleen hoitaa stokerilla tai klapikattilalla.

Lisää myös iäkkäämpien ihmisten asuinmahdollisuuksia kotonaan kun voimien vähetessä ei tarvitse enää käyttää aikaa ja voimia niin paljon lämmitykseen. Tämä vinkkinä esim. vanhempien ihmisten lapsille. Tälläiseen tarkoitukseen olemme asentaneet paljon laitteita ja käytön vaikeutta ei ole tullut kertaakaan eteen. Tuotetukemme on tietysti tarvittaessa aina käytettävissä, mikäli tarvetta tulisi.

Sähkövaraajan rinnalle ilma-vesilämpöpumppu on myös loistava energian säästäjä ja takaisin maksuajat ovet olleet lyhyitä.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan kohteeseenne kokonaisedullisin ja paras ratkaisu energian säästöön.

 

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>